Profiteer nu van 10% extra Voorjaarskorting!

Lilliputiens, het verhaal

Lilliputiens. Geboren uit verwondering.

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dat: verwondering. Verwondering is de rode draad doorheen al onze creaties. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen uw kind zich eindeloos kan uitleven. Zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden en verborgen verrassingen dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle manier van leren. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

Wie zijn wij eigenlijk?

Lilliputiens is een op-en-top Belgisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van stoffen speelgoed en decoratieartikelen, maar zelf horen we het liever zo: we maken wonderlijke, zinnenstrelende speeltjes die de fantasie en de nieuwsgierigheid van uw kind prikkelen, en meegroeien met zijn wereld. Klinkt net iets leuker én juister in de oren. Wij onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit en de doorgedreven creativiteit van onze producten. In onze doelstelling combineren wij de waarden die we aan al ons speelgoed meegeven: educatieve, ludieke en esthetische waarden. We streven ernaar de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

Ons speelgoed groeit mee met uw kind

Onze fans - jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar – zijn kleine ontdekkingsreizigers. Verwondering is hun sleutel tot de wereld. Om alert te zijn en zich goed in hun vel te voelen moeten ze de wereld om hen heen kunnen begrijpen. Ze hebben nog veel behoefte aan zachte, soepele en tere dingen. Ze weten intuïtief dat een stoffen speeltje een gevoelsspeeltje is. De diverse texturen, geluiden, vormen en kleuren van Lilliputiens speelgoed prikkelen hun zintuigen. Het zet hun verbeelding aan het werk, stimuleert hun nieuwsgierigheid, zet hen aan het denken... Essentiële bezigheden voor de ontwikkeling van de allerkleinsten. Ons speelgoed groeit mee met uw kind, van baby tot kleuter. Elk speeltje is een ontdekkingsreis op zich, en in elke groeifase ontdekt hij/zij er nieuwe fun-elementen, activiteiten en spelmogelijkheden in. Geen speeltjes dus, die na drie maanden onderaan in een koffer belanden!

Verbeelding is koning

De creativiteit van onze ontwerpers kent geen grenzen. Het ontwerpteam bestaat uit 4 jonge Belgische mama’s die heel goed weten wat kleintjes willen. De vruchten van hun verbeelding zijn vaak pareltjes van wonderlijke fantasie. Zo creëerden ze een wereld vol kleine wondertjes. Zoveel speelse inspiratie betekent echter niet dat wij de traditie uit het oog verliezen. Verschillende grote thema’s en speelgoedklassiekers bewijzen al jaren hun deugdelijkheid. Dus gebruiken wij dezelfde concepten. We gebruiken ze niet zomaar: we verrijken ze met hier en daar een vleugje magie en soms een flinke scheut toverkracht. DIn al onze collecties stellen wij nieuwe producten per thema voor (boerderij, safari, natuur, ...). Zo kan uw kind, als het meer interesse heeft voor een specifiek thema, daar een hele reeks spelletjes en boeken over vinden. En dan zijn er natuurlijk nog onze mascottes: belangrijke, kleurrijke figuren die verschillende rollen spelen in ons gamma: Ophélie de kip, Arnold het nijlpaard, Walter de draak, Théophile de krokodil, Leo de pauw en nog vele andere.

Veiligheid is keizer

Elk product is een Belgische creatie, beschermd door een copyright. Ons ontwerpersteam bestaat uit jonge mama’s. Die weten heel goed hoe belangrijk veiligheid is en verliezen dit nooit uit het oog tijdens het ontwerpen. De kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed is verzekerd : De materialen die we gebruiken worden met zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengst mogelijke tests onderworpen. (EN71, AZO, CADMIUM, Phtalates, speeksel, ASTM, enz.) Onze gekleurde of bedrukte stoffen dragen allemaal een AZO FREE certificaat, wat betekent dat ze uitvoerig getest zijn op de aanwezigheid van azoïsche elementen, zware metalen,... Dit certificaat garandeert u dat alle kleurstoffen die we gebruiken in motieven niet toxisch zijn. Elk speeltje wordt uitvoerig getest door erkende externe labo’s en voldoet aan de strengste Europese normen. De meeste speeltjes kunnen gewoon in de wasautomaat.

Zacht voor kinderen, streng voor leveranciers

Alle speelgoed van Lilliputiens is in België ontworpen. Voor de productie ervan hebben we partners in verschillende landen. Zij werden met de grootste zorg en volgens de strengste criteria gekozen. We bouwen met hen aan een duidelijke langetermijnrelatie. Zo dienen ze een charter te ondertekenen waarin ze verklaren de sociale wetten van toepassing te respecteren en zorg te dragen voor de veiligheid van hun arbeiders. Regelmatig krijgen ze bezoek van een van onze medewerkers. Ook externe diensten controleren er regelmatig de werkomstandigheden en de kwaliteit van de geproduceerde producten. Zo kunnen wij met een gerust hart de kwaliteit van onze producten verzekeren. En kunt u met een gerust hart meegenieten van het plezier dat uw kind beleeft aan Lilliputiens’ wereld vol kleine wondertjes...